Välkommen till Källesjö Förskola!

Här hittar du ett gäng glada och härliga pedagoger som alla vill ditt barns bästa!

På Källesjö Förskola varvas inomhusaktiviteter i våra fräscha lokaler med utomhusaktiviteter i vår fantastiska omgivning i Källesjö, i utkanten av Ystad.

Det är oss du träffar på förskolan!

Marie Nilsson

VD

Hej!

Mitt namn är Marie och jag driver tillsammans med Carina Källesjö Förskola. Jag är förutom ägare till förskolan även barnskötare.

Jag bor i Ystad tillsammans med min man Mats. När jag inte arbetar umgås jag gärna med barn och barnbarn.

Mina intresse förutom familjen är handboll och naturen.

Carina Nilsson

Förskolechef

Hej!

Mitt namn är Carina och jag driver Källesjö Förskola tillsammans med Marie. Jag är även förskolelärare.

Jag bor i Ystad tillsammans med min sambo Niklas. Familjen består även av min son Casper och bonussonen Pontus.

Förutom att umgås med familjen gillar jag att pyssla med såväl hem som trädgård.

Här kommer vi inom kort att presentera alla som jobbar på förskolan.